Preview Mode Links will not work in preview mode

Dé 100% Podcast over Body, Mind & Soul

Dec 2, 2019

Sofie heeft jarenlange ervaring in het buitenland en in eigen tuin opgedaan met moestuinieren. In deze podcast geeft zij jou superhandige tips & trucs om zelf de regie te nemen over wat je eet. Zo leert ze jou welke snelle en efficiënte stappen er zijn die leiden tot heerlijk, eerlijk en gezond eten uit eigen tuin. Het...


Dec 2, 2019

Je kunt jezelf helen. Ga naar na, als je een wondje hebt geneest het vanzelf. Jouw lichaam is altijd op zoek naar de juiste balans. Soms is dat vermogen verstoort. In deze podcast leer je hoe je dit vermogen weer activeert, zodat je lichaam weer doet wat nodig is om te helen.


Dec 2, 2019

Deelnemers Thom en Myrthe vertellen live vanuit de locatie van de BMR®-Lifemasterweek hoe zij hebben ervaren dat je echt in 1 week jezelf kunt herprogrammeren, helen en bevrijden van belemmeringen.


Nov 29, 2019

De voorspelling is dat obesitas in de toekomst een van de meest voorkomende aandoening is in Nederland. Volgens Vilna komt dit doordat mensen zich ‘vullen’ i.p.v. voeden.
In deze podcast vertelt zij waarom mensen ‘vullen’ en vooral hoe we dit om kunnen veranderen in ‘voeden’. Ook geeft ze...


Nov 29, 2019

Deelnemers Jesper en Emmy vertellen live vanuit de locatie van de BMR®-Lifemasterweek hoe zij in 1 week hun leven weer op de rit hebben.